Residence 't Gasthuis

Niet de zorg staat centraal, maar uw zelfstandigheid en de regie over uw eigen leven staat centraal. Dat is de visie van waaruit wij werken, het ondersteunen van uw eigen regie waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen in een van deze koopappartementen. Dit kunnen wij aanbieden omdat het totale complex bestaat uit koop-, huur- én zorgappartementen. Hierdoor is er 24 uur per dag zorg aanwezig en beschikbaar. 

Wij hebben in nauwe samenwerking met diverse partijen een nieuw woonconcept ontwikkeld, hierbij kunnen mensen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen en wordt de zorg, indien gewenst, op maat aangeboden. Wij heten u graag welkom in een van deze prachtige appartementen!

Nieuw woonconcept

Zorggroep Ter Weel is een zorgorganisatie op de Bevelanden, die al bijna 60 jaar diverse vormen van zorg en behandeling biedt aan ouderen. De naam ‘Ter Weel’ is herkenbaar en vertrouwd. De afgelopen 10 jaar heeft Ter Weel bijna al haar locaties aangepast aan de eisen van deze tijd. Ook over de toekomstige behoefte van ouderen aan wonen (met de mogelijkheid om zorg af te nemen) is nagedacht. 

Wij hebben in nauwe samenwerking met diverse partijen een nieuw woonconcept ontwikkeld, hierbij kunnen mensen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen en wordt de zorg, indien gewenst, op maat aangeboden.

Van wie krijgt u de zorg of ondersteuning

Alle persoonsgerichte zorg en ondersteuning wordt verleend door de zorgmedewerkers van Zorggroep Ter Weel. Zij leveren zorg vanuit het Zeeuwse hart, een respectvolle benadering en een professionele houding zijn hier onderdeel van. Gastvrijheid en hospitality staan hoog in het vaandel.

Zorggroep Ter Weel heeft alle investeringen gedaan om een goede (zorg)infrastructuur te bouwen in Residence ’t Gasthuis. Dat is ook de reden dat wij de zorg ‘mogen’ leveren aan alle bewoners van het complex.Er is dag en nacht zorgpersoneel in het gebouw aanwezig, dat op afroep zorg en ondersteuning in de huur- en koopappartementen kan leveren.

Alle zorgmedewerkers voldoen aan alle kwaliteitsnormen die er in de sector gelden en volgen voortdurend bij- en nascholingen om te voldoen aan het beroepsregister.

Keuzevrijheid

Wat alle appartementen met elkaar gemeen hebben, is het hoge kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen. U ziet het bijvoorbeeld terug aan de mooie eigentijdse keukens en het A-merk sanitair. Het geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. 

Naast overeenkomsten zijn er ook een hoop verschillen. Dat biedt u veel keuze in bijvoorbeeld leefruimte, ligging, buitenruimte en budget. U kiest zelf het appartement dat bij uw wensen past.  In ieder appartement zijn er ook nog aanpassingen mogelijk. Vanzelfsprekend in de inrichting, zoals de keuze van de keuken, badkamer, vloer en wandafwerking maar ook in de indeling.

Wilt u bijvoorbeeld liever een walk-in-closet in plaats van een tweede slaapkamer, dan kan dat. We bespreken de mogelijkheden graag met u.
 

Vormen van zorg en ondersteuning

  • Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Modulair Pakket Thuis (MPT)
  • Persoonsgebonden budget (PGB)
  • Zorg in natura via WLz of de zorgverzekering
  • Diverse vormen van thuiszorg (huishoudelijke hulp tot intensieve zorg)
  • Fysiotherapie, ergotherapie en logopedie op afspraak mogelijk (afhankelijk van zorgpakket)

Over al deze vormen van zorg zijn folders beschikbaar en wordt op verzoek informatie verstrekt door het maatschappelijk werk van Ter Weel. U kunt deze informatie ook raadplegen op onze website  www.terweel.nl

Gemaks- en service diensten

Binnen de verschillende woonvormen (koop-, huur- en zorgappartementen), schenken wij veel aandacht aan aspecten als wooncomfort, kwaliteit, privacy, sociale relaties en de mogelijkheid tot het afnemen van verschillende vormen van zorg, gemaks- en service diensten.

Er is in het centrale gedeelte een brasserie voorziening waar een kleine kaart geserveerd zal worden. Hier zijn faciliteiten en is personeel aanwezig om een verjaardag te vieren of een familiebijeenkomst te houden. Indien er behoefte aan is kunnen hier ook centrale activiteiten plaatsvinden.

In het gebouw is een fitnessruimte aanwezig, waar u gebruik van kunt maken. U kunt bij Zorggroep Ter Weel gebruik maken van een maaltijdservice waarbij u warme maaltijden aan huis kunt laten bezorgen en een was- en strijkservice.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn binnen Residence 't Gasthuis? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

U kunt ook rechtstreeks bellen naar het verkoopteam van Neeskens Makelaars via T: (+31) (0)113 23 19 34

Menu