De appartementen

De tweede fase van Residence ‘t Gasthuis bestaat in totaal uit 26 koop- en 36 huurappartementen. Dankzij de diversiteit in afmetingen, uitzicht, prijs en indeling zit er altijd wel een appartement naar uw wensen bij.

Wonen in Residence ’t Gasthuis maakt langer zelfstandig wonen mogelijk

Comfortabel oud worden en zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen is voor u belangrijk. En wanneer u zorg nodig heeft, dat u thuis zorg op maat kunt krijgen. Dit is  allemaal mogelijk, als u in  een van de koop- of huurappartementen gaat wonen van Residence ’t Gasthuis in Goes.

Zorggroep Ter Weel richt zich op het zo lang mogelijk in regie blijven over uw eigen gezondheid en zelfstandigheid. Met 63 zorgappartementen in het wooncomplex, is er 24 uur per dag zorg aanwezig en beschikbaar. In eerste instantie kan er ‘zorg op maat’ in uw eigen appartement gegeven worden. Als de zorg erg intensief wordt en het thuis niet meer kan, dan is volledige zorg binnen het wooncomplex mogelijk. Uw partner blijft dan gelukkig dichtbij, door in het eigen  huur- of koopappartement te blijven wonen. Maar natuurlijk hopen wij, dat u zolang mogelijk in goede gezondheid in uw appartement kunt genieten.
 

Van wie krijgt u de zorg of ondersteuning?

Alle persoonsgerichte zorg en ondersteuning wordt verleend door de zorgmedewerkers van Zorggroep Ter Weel. Zij leveren zorg vanuit het Zeeuwse hart, een respectvolle benadering en een professionele houding zijn hier onderdeel van. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

Zorggroep Ter Weel heeft alle investeringen gedaan om een goede (zorg)infrastructuur te bouwen in Residence’t Gasthuis. Dat is ook de reden dat wij de zorg ‘mogen’ leveren aan alle bewoners van het complex. Er is dag en nacht zorgpersoneel in het gebouw aanwezig, dat op afroep zorg en ondersteuning in de huur- en koop-appartementen kan leveren. Alle zorgmedewerkers voldoen aan alle kwaliteitsnormen die er in de sector gelden en volgen voortdurend bij- en nascholingen om te voldoen aan het beroepsregister. Alle behandelaars (artsen, fysiotherapeuten, paramedici) zijn goed opgeleid voor hun taak in de ouderenzorg. De huisartsen zijn de hoofdbehandelaars van alle bewoners zolang er geen indicatie voor zwaardere zorg is. Bij verwijzingen kan de huisarts gebruik maken van onze paramedische diensten en op consultbasis van onze specialisten ouderen geneeskunde en de thuiszorg van Zorggroep Ter Weel. Gezien de afmetingen van de appartementen is er in Residence ‘t Gasthuis geen aparte logeerkamer. Er zijn diverse hotels en bed & breakfast-mogelijkheden in de nabije omgeving. 

Keuzevrijheid

Naast overeenkomsten zijn er ook een hoop verschillen. Dat biedt u veel keuze in bijvoorbeeld leefruimte, ligging, buitenruimte en budget. U kiest zelf het appartement dat bij uw wensen past. In ieder appartement zijn er ook nog aanpassingen mogelijk. Vanzelfsprekend in de inrichting, zoals de keuze van de keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking maar ook  in de indeling. Wilt u bijvoorbeeld liever een walk-in-closet in plaats van een tweede slaapkamer, dan kan dat.

We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vormen van zorg en ondersteuning

  • Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Modulair Pakket Thuis (MPT)
  • Persoonsgebonden budget (PGB)
  • Zorg in natura via WLz of de zorgverzekering
  • Diverse vormen van thuiszorg (huishoudelijke hulp tot intensieve zorg)
  • Fysiotherapie, ergotherapie en logopedie op afspraak mogelijk (afhankelijk van zorgpakket)

Over al deze vormen van zorg zijn folders beschikbaar en wordt op verzoek informatie verstrekt door het maatschappelijk werk van Zorggroep Ter Weel. U kunt deze informatie ook raadplegen op onze website  www.terweel.nl

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn binnen Residence 't Gasthuis? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

U kunt ook rechtstreeks bellen naar het verkoopteam van Neeskens Makelaars via T: (+31) (0)113 23 19 34

Menu