Wonen in Goes

Residence ‘t Gasthuis ligt in het kloppend hart van Goes. Een winkelstad centraal in Zeeland, waar het heerlijk wonen, werken en genieten is. Waar u ook van houdt, of het nu natuur of cultuur is, shoppen of uit eten gaan, historie of sport, Goes heeft het. En vanaf Residence ‘t Gasthuis is alles nog op loopafstand te vinden ook.

Winkels & restaurants

Letterlijk om de hoek bij Residence ‘t Gasthuis bevindt u zich midden in het centrum. Goes is een heerlijke winkelstad. De historische binnenstad heeft veel zelfstandige winkels, of het nu gaat om mode, accessoires of lekker eten en drinken. Hier kunt u naar hartenlust shoppen. Centraal in het winkelhart bevindt zich de Grote Markt met haar gezellige terrasjes en restaurants. Op deze markt wordt tevens iedere dinsdag de weekmarkt gehouden.

Historie

De historie van Goes gaat vele eeuwen terug. Met in het stadshart onder meer de monumentale Grote- of Maria Magdalenakerk, de Manhuistuin, stadspark De Veste en Slot Oostende. Even verderop vindt u de schilderachtige stadshaven met monumentale kaden en kleurrijke 16-eeuwse pak- en woonhuizen. Voor wie meer wil weten over het verleden van Goes en de streek, is een bezoek aan Historisch Museum De Bevelanden een aanrader. Ook kunt u een stadswandeling maken door de historische binnenstad, op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een gids.

Avondje uit

Aan vertier gaat het u sowieso niet ontbreken, mogelijkheden voor een gezellig avondje uit zijn er te over. Zo is er bijvoorbeeld theater De Mythe, de stadsschouwburg van Goes, met een breed programma van theater en muziek. Maar ook een avondje bowlen of gezellig naar de bioscoop kan in Goes. Verder organiseert de actieve organisatie ‘Stichting Goes Marketing’ ieder seizoen tal van leuke evenementen. Ook veel andere organisaties zijn actief in Goes, waardoor er op sportief, cultureel en bourgondisch vlak altijd iets te beleven is.

Groen in de stad

Goes is een groene stad, omgeven door een weidse, groenblauwe omgeving. De gemeente grenst aan Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer, beide uitgestrekte natuurgebieden met uniek en gevarieerd natuurschoon. Maar ook in de stad zelf is er veel groen te vinden, bijvoorbeeld in de stadsparken De Veste, De Mirakel en De Hollandsche Hoeve.

Wandelen & fietsen

Voor liefhebbers van natuur en cultuurlandschap heeft  Goes en haar wijde omgeving heel veel te bieden. Goed toegankelijke fiets- en wandelpaden voeren u over bloemdijken, door boomgaarden, idyllische dorpjes of langs de oevers van de Oosterschelde en het Veerse Meer. Binnendijks en buitendijks, en langs natuurstranden als Katseveer, de Schelphoek en ‘De Piet’.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn binnen Residence 't Gasthuis? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

U kunt ook rechtstreeks bellen naar het verkoopteam van Neeskens Makelaars via T: (+31) (0)113 23 19 34

Menu